Flotte gressplener og avslappet stemning på golfbanen

Det er herlig avslappende å rusle rundt på en golfbanen, med trillebagen full av golfkøller hengende etter seg. Aller mest avslappende er det selvsagt når man bare rusler alene for kosen eller øvelsens skyld.

Litt ekstra utfordringer

Så er det de dagene man ønsker litt ekstra utfordringer, noe å bryne seg på. Personlig så drar jeg til Sunnmøre golfklubb, sjekk nettsiden deres her sunnmore-golfklubb.no/. Denne banen er utfordrende nok til at selv om jeg spiller alene må en være fokusert. I tillegg har de relativt mange medlemmer. Dermed er det ikke så vanskelig å skulle finne noen for en vennskapelig omgang golf.

Minst to omganger i uken

Jeg prøver å få tatt meg minst to omganger i uken, helst flere. Ikke bare er dette en god og avslappende aktivitet, men det er god trening. Eller rettere sagt, det er god trening så lenge man ikke bruker en golfbil.
Ta beina fatt! Det er absolutt det beste.

Det er en ting jeg savner og det er låneutstyr. Dette varierer nok fra klubb til klubb hvor mye låneutstyr som er tilgjengelig, men jeg synes det er skuffende lite. Det er tross alt relativt dyrt å kjøpe utstyr, så mer låneutstyr vil kunne gi flere medlemmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *