Sjekk både nye og etablerte festivaler i Norge

Det er svært mange forskjellige festivaler tilgjengelig i Norge. En av de mest kjente er selvsagt Vikafestivalen, men det er ingen grunn til å begrense seg til bare denne festivalen. Et kjapt søk gir deg flere valgmuligheter. Det er faktisk såpass mange at det kan lønne seg å søke etter musikkstil, dette vil gi deg flere nyttige resultater. Det kan og være lurt å søke etter spesifikke artister som du ønsker å høre. Sjekk hjemmesidene og se hvor de har planlagt å spille denne festivalsesongen. Det er litt arbeid, men det lønner seg å gjøre dette arbeidet så du finner de resultatene du ser etter.

 

Når det kommer til hva man bør velge, etablerte eller nye festivaler, så er dette snakk om smak og behag. Først bør man finne festivaler med rett musikkstil. Så bør man sjekke hvor de ligger rent geografisk, altså hvor mye reisetid er det snakk om. Tilslutt bør du se på hva slags fasiliteter som finnes i nærheten. En etablert festival kan ofte tilby mer etablerte fasiliteter, mens en nyere festival har lite støttefunksjoner.

På den annen side, hva trenger man på en festival? Man trenger bare et sted å slå opp telt, basis sanitærfunksjoner, resten er god musikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *