Viktig å hore på andre

Det er mange små og store bedrifter som leverer gode tjenester, men det er ikke alle som holder det de lover. Enten fordi de lover mer enn de klarer å levere eller fordi de rett og slett svindler kunder. Derfor er det viktig å sjekke referansene til selskaper, spesielt nettbaserte tjenester.

 

Taskcamp er et firma som nærmest utelukket møter folk å nett. Dermed må kunder selv sjekke opp om disse holder det de lover. Denne leverandøren gjør det enkelt ved å ha en egen side som heter Lær mer om våre kunder. Dette gir deg, som potensiell kunde, muligheten til å finne ut mer informasjon om kundene. Det er også mulig å kontakte kundene direkte, men vær litt forsiktig med dette. Det er ikke alle som liker å bli bedt om å gi en slik tilbakemelding på direkten. Da kan det være lett å ty til: alt var greit svaret.

Det som er bedre er å søke etter kundeomtaler, ved hjelpe av kombinasjonen bedriftsnavn og kundenavn.

 

Dessverre er det ikke alle andre som er like seriøse. Mange fører ikke opp kundene sine på nettsiden eller de gjør det vanskelig for brukere å finne informasjonen. I slike tilfeller bør man være ekstra nøye med å sjekke tidligere kunder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *